E-P:n Minkinrehu

E-P:n Minkinrehu Oy on suomalainen ja pääosin asiakkaiden omistama osakeyhtiö. Yhtiö valmistaa ja toimittaa korkealaatuista ja turvallista turkiseläinrehua sekä harjoittaa raaka-ainekauppaa turkiseläintuotantoa varten. Toiminta täyttää viranomais- ja asiakasvaatimukset.

E-P:n Minkinrehulla on tuotantolaitoksia Kortesjärven kylässä Kauhavassa sekä Uudessakaarlepyyssä. Rannikko-Pohjanmaan kahdenkielisillä alueilla yhtiö palvelee nimellä Monäs Feed.

Henkilökuntaa yrityksessä on 19. Yrityksellä on lisäksi luokan II käsittelylaitos joka voi toimia myös keräilykeskuksena.

Toimintaa kehitetään jatkuvan parantamisen -periaatteen mukaisesti. Yrityksen tavoitteena on edistää koko tuotantoketjun ympäristövaikutuksen vähentämistä. Olemme toimineet turkisten jatkojalostuksessa (Panfur 2000, projektit ja hanketoiminta) taataksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuloksen.

E-P:n Minkinrehu Oy on rakentanut käyttöönsä toimintajärjestelmän jonka menettelyt kattavat jatkuvan parantamisen prosessit sekä menettelyt, joilla varmistetaan lainsäädännön sekä sidosryhmien vaatimusten ja odotusten täyttyminen. Henkilökunta ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon yrityksen toiminta-ajatuksen, vision, arvojen ja toimintapolitiikan toteutumisen.